Regnig tråkig dag… Vad ska man då hitta på för att få upp humöret? Ja, jag satt och jobbade när det plötsligt dumpade in ett mejl: Köp biljetter till Bruce Springsteen! Det gick 2 sekunder innan jag reagerade, sen kom jag på att jag hade skrivit upp mig på väntelista eftersom jag missade ”mina” biljetter när de såldes första gången. Jag ville ändra plats, och ögonblicket efter var allt utsålt! Så det var bara att skriva sig på väntelistan, men inte räknade jag med att det skulle hjälpa.

Men det gjorde det, och i dag var jag klar! 😉 Biljetterna är i hus och nu väntar Bruce Springsteen i Parken, 14 maj 2013…

Eftersom man lyssnat på Bruce sedan man var liten grabb så kan man ju inte låta bli att bli glad!!! 🙂

bruce-springsteen-biljetter

Dyrt, onekligen, men förhoppningsvis värt alla pengarna!

Här kan man se när Bruce Springsteen var på Strøget 1988 (botten av sidan): Bruce på Strøget