Information om sidan

Bästa guiden till Köpenhamn!

.

VM halvmarathon Köpenhamn 2014 – Vinn startnummer

VM Halvmarathon, eller World Half Marathon Championships, som är det officiella namnet på loppet, avgörs i Köpenhamn 29 mars 2014. En 21 097,5 meter lång folkfest i hjärtat av Danmarks huvudstad. (TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD)

Vill du springa VM Halvmarathon 2014?

Samtidigt som eliten gör upp om VM placeringarna, så har arrangörena fått lov att köra ett masslopp med 25 000 deltagare, och de kommer att starta precis efter eliten, och på precis samma bana. Nu har du chansen att delta i detta enastående evenemang!

VM halvmarathon

VM banan

VM banan till VM halvmarathon blir en snabb och jämn bana. Start framför Christiansborg mitt i city, sen genom Köpenhamn city ut till Österbro, via sjöarna ut till vackra Frederiksberg. Förbi Frederiksberg rådhus och tillbaks via Frederiksberg Alle, Vesterbrogade, Tivoli, Københavns Rådhus och Nationalmuseet innan man kommer i mål vid Christiansborg Slotsplads igen.

Och det blir faktiskt helt speciellt. Normalt brukar marathon och halvmarathon lopp i Köpenhamn använda delvis samma slinga, och man brukar aldrig komma ut till Frederiksberg. Så det blir en helt speciell upplevelse och en spännande bana runt i Köpenhamn!

 

 

Vinn ett startnummer! (Tävling slut)

Alla startnummer är redan utsålda i Danmark, men det finns fortfarande startplatser kvar av de 5 000 nummer som är reserverade till utländska löpare. Tidigare skulle man köpa startnummer med hotelpaket, vilket var rätt dyrt. Men nu kan alla som inte är bosatta i Danmark köpa startnummer här:

 

 

Läs mer om loppet på arrangörens hemsida: World Half Marathon 2014

VM half marathon 2014

*) Tävlingen slutar 11 augusti 2013 och vinnaren avslöjas senast den 15 augusti 2013 här och på vår Facebook sida. Vi kontaktar vinnaren via mejl. Man ska vara över 16 år för att delta i loppet. Startnumret kan inte bytas till kontanter och får inte säljas. www.kopenhamn-guide.se har inget ansvar för hur eller om loppet arrangeras, det hänvisas till arrangören.

 

Tävlingen är avslutad och vinnaren utsedd! Vinnaren har kontaktats via mejl och har annoncerats på vår facebook sida. Tack till alla som deltagit via mejl och här på sidan.

VM Halvmarathon
 
 
5 Kommentarer

  1. älskar löpning

  2. Jag vill se utsikten från Vor Frelsers kirke.

  3. Att få springa på mitt moderslands gator, efter så många år i mitt nya hemland, bara se danska flaggor o höra språket. Det skulle värma mitt dansksvenska hjärta. Att få lov att göra det innan åldern tar ut sin rätt. Fyller 64….
    varmaste o förhoppninsfulla hälsningar
    Susan

  4. Det finns hur mycket som helst att se i Köpenhamn, men det jag helst vill se är en röd pölse och en stor öl efter avslutat lopp!!

  5. Nu ska man skynda sig om man vill vara med i tävlingen om ett startnummer till VM i halvmaraton. Tävlingen slutar 11 augusti! 🙂

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

.