Refffen, efterföljaren till den stora succén ”Copenhagen Street Food”

Reffen öppnar säsong 2021 onsdagen den 21 april!

Reffen

En av ingångarna till Reffen, det är rått men trevligt

Copenhagen Street Food som startade i några gamla lagerhallar och som tidigare låg längre in mot centrum, stängdes 2017 då byggnaderna skulle rivas och det skulle byggas nytt. Nu har konceptet återuppstått igen, dock längre ut på kajen på Refshaleøen, där det gamla varvet B&W en gång låg fram till det stängde 1996. Ett spännande område som har fått lov att bevara den råa fabriksstämningen, så länge det varar.

Reffen bygger vidare på den rå stämningen i området, då de flesta bodarna är inrättade i gamla containrar. Här finns över 40 olika matbodar, så om man gillar Streetfood, eller bara tycker att det är kul att uppleva fastfood från olika delar av världen, så är ett besök på Reffen ett måste. Även om man inte är snabbmat fantast så tror jag att de flesta tycker det är inspirerande med ett besök här.

Inte bara Street Food

Förutom att vara nordens största streetfood marknad, med över 40 matbodar, barer och kreativa workshops, så är visionen att det också ska vara en kreativ lekplats. Dels för de entreprenörer som startar matbodar eller andra workshops här. Men även för och andra kreativa eldsjälar. Allt bygger på respekt för klimat, miljön och människorna. ”Reduce and reuse” är dogmen för allt arbete på Reffen.

Håll dig uppdaterad om vad som händer på Reffen här:
www: hemsida
Facebook: Reffen

Utsikten från kajkanten vid Reffen

Hitta hit

  • Det tar 10 min. på cykel från Nyhavn
  • Buss 9A stannar i närheten
  • Havnebuss 991 eller 992 lägger till vid kajen
  • Finns betalparkering om man kommer i bil

Öppettider:
Pga. covid-19, kolla aktuella tider på hemsidan!

Matbodar, söndag – torsdag: 12 – 20
Barer, söndag – torsdag: 11 – 21

Matbodar, fredag – lördag: 12 – 20
Barer, fredag – lördag: 11 – 23

Adress:
Reffen
Refshalevej 167 A
1432 København K