Ska ni åka på semester till Köpenhamn i sommar? Då är det bra att ni har hittat hit, till Köpenhamn guiden. Här hittar ni massor av olika artiklar, guider, ideér och tips om vad man kan hitta på i Köpenhamn.

Har man med sig barn på semester, så hittar man flera olika aktiviteter under Barnens Köpenhamn. Letar man efter upplevelser som passar alla, så kollar man under Kultur & Historia eller Aktiviteter.

Det kommer hela tiden nya artiklar, så lägg till sidan till dina favoriter, eller följ oss på Facebook, så får du veta när det kommer nytt spännande innehåll.

semester i Köpenhamn

Semester tips

i Köpenhamn finns det många klassiska turistmål som de flesta redan känner till, så som Tivoli, Zoo, Strøget osv. På den här hemsidan beskrivs både kända och mindre kända attraktioner, men oftast med den vinkeln att den berättar om det som vi tycker är värt att lägga märke till när man besöker olika platser. Så därför är den läsvärd både som inspiration till nya sevärdheter, men även för att få extra tips om platser man redan har tänkts sig att besöka.

Läs t.ex. om var man kan hitta loppmarknader, missa inte bästa utsiktsplatsen i hela Köpenhamn, tornet på Vor Frelsers Kirke, eller letar du efter gratis nöjen, då kanske Post & Tele Museumet är värt ett besök. Det är så klart bara eksempel, det finns massor av andra saker i guiden, kolla vidare i de olika kategorierna, eller sök på sidan om det är något speciellt du letar efter! Och kom tillbaks, det kommer hela tiden nya artiklar!

Har du frågor eller är det något som du vill ha mer information om, skriv en kommentar eller skicka ett mejl till info@kopenhamn-guide.se

Kastellet