Information om sidan

Bästa guiden till Köpenhamn!

.

Välkommen till bloggen!

Hej!

Välkommen till bloggen på kopenhamn-guide.se. Mitt ambitiösa projekt går ut på att göra en guide, som jag gärna själv skulle vilja se när jag kom till ett nytt turistmål. Den är på inget sätt komplett, och kommer aldrig att bli det. Däremot så blir den förhoppnings läsvärd, och innehåller saker som man inte nödvändigtvis ville upptäcka om man bara kollar traditionella turist brochurer.

Den här guiden innehåller endast sådant som jag gillar, och som jag ville visa mina vänner om de kom och besökte stan. Så välkommen hit, känn dig som hemma! 😉
2 Kommentarer

  1. Hej! Finns det möjlighet att ta ut pengar i automat på tivolit eller i närheten? Hälsningar Mia

  2. Hej Maria

    I Tivoli finns det uttagsautomater vid Huvudingången, samt vid ingången vid Glyptoteket och vid “Himmelskibet”.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.